Vacature Magazijnmedewerker met opleiding tot teamleider, Lekkerland

Magazijnmedewerker met opleiding tot teamleider, Lekkerland in Waddinxveen

Functieomschrijving

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ga dan aan de slag als magazijnmedewerker met opleiding tot teamleider. Yes! Bij Lekkerland in Waddinxveen zoeken ze een magazijnmedewerker met ambities om teamleider te worden. Iemand die elke dag met een glimlach het beste uit zijn team kan halen. Je begint met een startsalaris afhankelijk van jouw ervaring en die oploopt naarmate je doorgroeit. Je werkt ook nog eens met super enthousiaste collega's. Wacht niet langer en solliciteer direct op de mooie fulltime uitdaging bij Lekkerland in Waddinxveen!

Wat bieden wij jou
 • Startersloon €14,13 per uur
 • Loonsverhoging naarmate je doorgroeit
 • Fulltime baan van 36 of 37,5 uur
 • Geweldige werksfeer
 • Opleiding tot teamleider
Wie ben jij

Als magazijnmedewerker met opleiding tot teamleider bij Lekkerland wil je leren om een heel team aan de sturen en te motiveren. Je hebt MBO+ werk en denkniveau. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt accuraat werken. Daarnaast:

 • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands én Engels
 • Heb je ervaring met werken in een logistieke werkomgeving
 • Eigen vervoer. Lekkerland is niet goed te bereiken met OV
 • Je bent fulltime beschikbaar in dagdiensten. Je start tussen 8:00 en 10:00 in de ochtend
Wat ga je doen

Als magazijnmedewerker met opleiding tot teamleider kun jij anderen goed motiveren. Jij zorgt er iedere dag weer voor dat jouw hele afdeling met een lach op zijn gezicht aan het werk is. #werkplezier! Je zult beginnen met werken als magazijnmedewerker bij Lekkerland om het bedrijf te leren kennen. Ondertussen krijg je een opleiding tot teamleider. Je kijkt met de teamleider mee naar de planning, bezetting en uitvoering van de werkzaamheden. Samen met jouw teamleider overleg jij de ontwikkelingen op de afdelingen gedurende de dag. Op deze manier worden de verwachtingen besproken en weet jij precies waar de knelpunten in de werkprocessen zitten! Je probeert mee te denken in oplossingen in processen, leveringen en voortgang. Je werkt met systemen waarin je kunt aflezen hoe het ervoor staat. Je leest hierin hoeveel orders er verzameld zijn en hoeveel er nog te gaan zijn. Als je een dip ziet in dit proces dan ga je dit proberen pro-actief op te lossen met jouw teamleider. Verder ga je leren om:

 • Leiding te geven aan een team van orderpickers en reachtruckchauffeurs
 • Te coachen van jouw teamleden, rekening houdend met hun ambities
 • Beoordelingsgesprekken te voeren
 • Verzuimbeleid op te volgen
 • Jouw team motiveren
Waar ga je werken

Lekkerland is een groot distributiecentrum van full-service operatie voor de regio Zuid-Nederland. Ze leveren tabak, zoetwaren, dranken (non)food, vers en diepvriesproducten . Lekkerland bevoorraad dagelijks tankstations, Hema, Subway, Tosticlub, Taco Mundo, Burger King en lokale NS-kiosken. Samen met een assistent teamleider zorg jij ervoor dat alles reilt en zeilt op de afdeling waar orderpickers en reachtruckchauffeurs werken. Je werkt voornamelijk op de versafdeling. Houd er rekening mee dat het hier ook gekoeld is. Hier krijg je ook nog € 0,46 toeslag voor! Én Lekkerland voorziet jou van thermokleding! Als magazijnmedewerker met opleiding tot teamleider zit je ook goed qua arbeidsvoorwaarden. Je kunt voor langere tijd bij Lekkerland terecht. Je wordt goed opgeleid door jouw teamleider. Ook goed om te weten: je gaat gelijk op contract bij Lekkerland! #vastdienstverband

Sollicitatie

Klaar voor een nieuwe uitdaging als magazijnmedewerker met opleiding tot teamleider bij Lekkerland? Solliciteer dan direct en wie weet sta jij volgende week al in het magazijn complimenten uit te delen aan jouw team! Wij vragen mag je ons bellen, appen of mailen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:teamleider instelling maatschappelijk werk
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:14 – 14
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via Noordwest.recruitment@tempo-team.nl of 020 569 1900. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Magazijnmedewerker met opleiding tot teamleider, Lekkerland Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures