Vacature Machineoperator

Machineoperator in Waddinxveen

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou. Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Ben jij zelfstandig, proactief, flexibel en bovendien zoekende naar een gave functie binnen de 5-ploegendienst? Heb jij oog voor kwaliteit en werk jij graag binnen de voeding? Dan ben ik zoekende naar jou! Voor een wereldbedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie ben ik zoekende naar een Machineoperator. Als Machineoperator binnen deze organisatie ben jij verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de machines die uiteindelijk verantwoordelijk zijn voor het snijden van voedingswaren. Binnen de organisatie heerst een nuchtere cultuur waarbij iedereen zich betrokken voelt met het product. Als Machineoperator binnen deze organisatie kom jij te werken met de nieuwste machines en heb jij een hoge verantwoordelijkheid. Verder ben jij als Machineoperator verantwoordelijk voor:

 • Veilig bewust snijden, verpakken en inpakken van de voedingswaren;
 • Uiteindelijk zal jij nieuwe medewerkers inwerken;
 • Omstellen van de machines naar nieuwe producten en/of artikelen;
 • Lokaliseren en verhelpen van eerstelijns storingen;
 • Registreren van de materialen en grondstoffen;
 • Schoonhouden van de werkvloer.

Lijken bovenstaande werkzaamheden jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder wat jij meebrengt!

Functie-eisen

Jij brengt een collegiale houding mee waarbij jij ook in staat bent zelfstandig te werken. Bij voorkeur heb jij al een jaar ervaring als Machineoperator binnen de voeding. Is dit binnen een andere branche? Geen probleem! Er is voldoende ruimte voor opleidingsmogelijkheden. Verder breng jij als Machineoperator het volgende mee:

 • Een afgeronde VMBO of niveau 2/3 opleiding richting een technische kant;
 • Bij voorkeur in het bezit van een VCA (kan via ons behaald worden);
 • In het bezit van een rijbewijs;
 • Daar de functie in een 5-ploegenrooster is dien jij hier voor open te staan.

Benieuwd naar het voorwaardenpakket? Zie hieronder!

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken binnen een betrokken team waarbij er veel afwisseling binnen de functie aanwezig is. Verder kom jij te werken binnen een informele sfeer. Verder kan jij als Machineoperator het volgende terug verwachten:

 • Een uitstekend salaris tussen de €2.400 en €2.800 bruto per maand exclusief ploegentoeslagen;
 • Vast ploegentoeslag van 28,33% daar jij in een 5-ploegenschema werkt;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling middels cursussen en opleidingen;
 • Bij indiensttreding aangesloten bij een zeer goed pensioenfonds;
 • Het betreft een vaste functie.
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Neem dan contact op met Alvin! Je kan me bereiken op het telefoonnummer 06-83623855 of via de email alvin.van.reeuwijk@vnom.nl. Laat direct je cv achter door op de sollicitatiebutton te klikken en ik neem direct contact met je op. Ik zie graag je sollicitatie tegemoet!Functie:machineoperator parfumproductie
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2400
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via alvin.van.reeuwijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website https://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Machineoperator VNOM 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures