Vacature Logistiek medewerker

Logistiek medewerker in Bodegraven

Werken in een klein en gezellig bedrijf? Veel verantwoordelijkheid en lekker kunnen uitslapen? Dan is dit de ideale baan voor jou.

Binnen dit kleine en gemoedelijke bedrijf ga jij aan de slag in de loods. Samen met twee directe collega's zorg jij ervoor dat de gekoelde producten in de juiste vrachtwagen komen. Qua producten moet je denken aan verpakte vleeswaren, kaas en vruchtendranken. 

Rond 15.00 uur komen de vrachtwagens aan waaruit de producten worden gelost. Dit doe je met behulp van een EPT. Je sorteert de goederen op temperatuur en zet ze tijdelijk in de docks. Zodra de planning komt met de routes zorg jij er voor dat de goederen op route worden gezet, je checkt of de sealfolie goed zitten en laadt de vrachtwagen in. Hier komt bijna geen handwerk bij kijken, want jij rijdt alle pallets met de EPT. Zodra alle 16 wagens geladen zijn ruim jij de laatste zaken op en zit je werkdag erop.

Elke dag start je om 13.00 uur en de eindtijd is afhankelijk van de drukte. Tussen 21.00-23.00 uur ben je klaar. Bij drukkere periodes zijn er altijd extra scholieren die worden ingezet, maar ook de directeur komt wel eens helpen! Bij dit bedrijf doen ze het allemaal samen, dus iedereen zet zich volledig in.

Dit bedrijf waar je komt te werken transporteert gekoelde producten door Nederland. Ze leveren voedingsmiddelen aan groothandels, kruideniers en supermarkten. Ze hebben gekoelde producten op 4 graden en bevroren producten op -20 graden. In totaal werkt er 42 man en is het van origine een familiebedrijf. Dat familiegevoel zit er nog steeds in en mensen blijven hier vaak hun hele carrière werken. Hierdoor voelt iedereen zich betrokken, gehoord en totaal geen nummer. Ze doen ook veel teamuitjes samen zoals een barbecue met partners en een nieuwjaarsborrel. Dus je komt zeker in een warm bad terecht! Uiteindelijk zijn ze door corona gegroeid en staat er nog meer groei op de planning. Het nieuwe pand is gekocht op de groei en daarvoor timmeren ze druk aan de weg.

Eisen

  • Je kan goed in een klein team werken
  • Je wilt in de kou werken (tussen -20 en 4 graden)
  • Met je gevoel voor humor pas je helemaal in het team

Wat wij bieden

  • Je werkt vanaf 13.00 uur, dus je kunt elke dag uitslapen
  • Een vast team waar je in een warm bad terecht komt
  • Een werkgever die open staat voor ideeën en verbeteringen
  • Leuke bedrijfsuitjes


Functie:Logistiek medewerker
Startdatum:24-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2388 – 2650
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Bodegraven via bodegraven@luba.nl of 172424116. Of bezoek hun website https://www.luba.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Logistiek medewerker Luba Uitzendbureau Bodegraven 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures