Vacature Kraanmachinist Shovelmachinist

Kraanmachinist Shovelmachinist in Nieuwveen

Kraanmachinist Shovelmachinist bij de puinbreker Nieuwveen

Spelt is een snelgroeiend bedrijf en is actief in het recyclen van afval. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons team komt versterken als kraanmachinist en shovelmachinist bij de puinbreker op onze locatie in Nieuwveen. Spelt is een bedrijf met meerdere vestigingen door heel Nederland. Ben jij benieuwd waar wij allemaal gevestigd zitten? Klik dan hier voor meer informatie. Ben jij resultaatgericht en wil je meewerken aan het succes van Spelt? Dan is deze vacature mogelijk iets voor jou!

Wat ga je doen als kraanmachinist/shovelmachinist en bij de puinbreker in Nieuwveen?

In deze functie werk je samen met je collega bij de puinbreker. Je rijdt op de kraan en shovel en bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de breekinstallatie. Binnenkort wordt onze de nieuwe breekinstallatie afgeleverd en jij bent degene die ervoor gaat zorgen dat deze installatie zo optimaal mogelijk werkt.

Je werkt samen met je collega's breekinstallatie. Het puin wordt gebroken en is aan het eind van het proces weer bruikbaar als grondstof. Zo werk je mee de circulaire economie.

Wie zoeken wij?

Bij Spelt afvalinzameling zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team bij de puinbreker wil komen versterken. Je werkt op de kraan en shovel en zorgt ervoor dat de puinbreker blijft werken. Je hebt technisch inzicht en kijkt vooruit en je kunt goed samenwerken met je collega's.

Als machinist maak je onderdeel uit van het machinistenteam. Samen zorgen jullie voor de sortering van het afval zodat dit weer gebruikt kan worden als grondstof.

Onze werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, tussen 06.00 en 18.00 uur. Op zaterdagochtend in overleg.

Voor deze functie zoeken wij medewerkers die in loondienst willen komen

Waar ga je werken?

Deze functie is voor onze locatie in Nieuwveen, een van de zes vestigingen van Spelt in Nederland die actief zijn in afvalinzameling.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende baan voor 40 uur per week, met een salaris dat past bij jouw ervaring. Daarnaast ontvang je vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling conform de CAO. Bij Spelt werk je in een organisatie met een productiegerichte werkomgeving. Het is een functie waarin je de mogelijkheid hebt om door te groeien binnen de organisatie.
We hechten veel waarde aan kennis op niveau en stimuleren we voortdurend de opleiding van onze medewerkers. We geloven dat een voortdurende investering in opleiding bijdraagt aan de groei en succes van zowel onze medewerkers als onze organisatie.

Heb je interesse in de functie van kraanmachinist shovelmachinist bij de puinbreker in Nieuwveen?

Ben je enthousiast geworden over deze functie?

Durf je het aan?

Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken!


Rianne Spelt

Personeelszaken

E mail

Functie:kraanmachinist shovelmachinist
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Spelt Afvalinzameling via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Kraanmachinist Shovelmachinist Spelt Afvalinzameling 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures