Vacature Junior Systeembeheerder

Junior Systeembeheerder in Woerden

VacaturesApple ResellerMcPartners logo

Phone

085 - 088 111 9

Mail

Een gedreven junior systeembeheerder

  • - Je werkzaamheden bestaan uit het geven van eerste en tweedelijns support aan onze klanten, zowel vanaf Woerden (telefoon, mail en remote sessies) als bij relaties zelf.

  • - Verder assisteer je de andere collega's bij het monitoren en onderhouden van bestaande en installatie van nieuwe Apple- en Windows omgevingen.

  • - Je hebt een voorliefde voor Apple en aantoonbare kennis van ICT apparatuur zoals routers, switches, smartphones en printers.

  • - Je hebt goede communicatieve eigenschappen, ervaring binnen het bedrijfsleven, beheerst Nederlands en Engels, kunt goed zelfstandig en met anderen werken en bent gemotiveerd om bij te leren .

Over McPartners

McPartners is dé Apple Authorised Reseller en Apple ICT dienstverlener. Onze focus ligt op de zakelijke markt en wij denken graag met u mee naar uw beste Apple IT oplossing.

Met meer dan 30 jaar ervaring op gebied van Apple automatisering durven wij te stellen dat Apple ons vak is. Vanuit het centrum van de Randstad installeren onze engineers door heel Nederland uw optimale Apple IT oplossing, van server tot werkplek.

Of neem contact met ons opFunctie:systeembeheerder
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met McPartners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Junior Systeembeheerder McPartners 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures