Vacature Intensief Ambulant Hulpverlener

Intensief Ambulant Hulpverlener in Gouda

Navigatie

 1. Intensief ambulant hulpverlener in het onderwijs Gouda

Dit ga je doen

Agathos hulpverlening team Gouda is op zoek naar een ambulant hulpverlener (in het onderwijs) voor 16-32 uur per week.
Als ambulant hulpverlener vanuit Agathos ben je op school -in of buiten de klas- werkzaam en bied je concrete ondersteuning aan leerlingen in het regulier en speciaal onderwijs (o.a. cluster 4). Je ondersteunt de leerling in wat hij/zij nodig heeft om op een goede manier onderwijs te volgen.
Als ambulant hulpverlener creëer je randvoorwaarden, waardoor leerlingen deel kunnen nemen aan de lessen.
Waar je als ambulant hulpverlener in het onderwijs mee te maken kunt krijgen, zijn:
- Het verbeteren van de concentratie bij het doen van een (leer)taak
- Herkennen en uiten van emoties
- Regulatie van spanning en het omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag
- Sociale interactie met andere klasgenoten, op schoolplein, in de klas, tijdens gymlessen, etc.
- Ondersteunen bij lichamelijke zorg, zoals toiletgang en ondersteunen bij de maaltijden
Je werkt één op één met de leerling of met een aantal leerlingen in de klas. Je werkt intensief samen met de leerkracht maar ook met ouders of andere betrokken hulpverleners. Je stelt concrete zorgplannen op waarin de doelen van de leerling centraal staan en waar je samen stap voor stap aan werkt. Daarnaast is rapportage en afstemming een belangrijk onderdeel van je werk. Ook is er ruimte voor teamoverleg, intervisie en scholing.
Naast je werk als ambulant hulpverlener in het onderwijs kun je ook ingezet worden in het andere team als intensief ambulant hulpverlener. Als intensief ambulant hulpverlener bij Agathos hulpverlening heb je contact met cliënten van jong tot oud, met verschillende hulpvragen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan hulpvragen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid, een verstandelijke beperking of het aanleren van structuur in een huishouden. De focus ligt op het methodisch werken, waarbij je ervaring hebt in het oplossingsgericht werken en het werken met sociale netwerkversterking. Je werkt nauw samen met andere hulpverleningsinstanties en gemeenten. Ook werk je in meer complexe casuïstiek samen met een senior ambulant hulpverlener of jeugdhulpverlener van het eigen team. Wij vragen flexibiliteit in werkdagen en bereidheid om ook op avonden en zo nodig in het weekend te werken.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een mbo-diploma social work (SAW of SPW) niveau 4 of je hebt een opleiding in de zorg gevolgd en bent overgestapt naar de opleiding social work en hebt je propedeuse behaald.
 • Je hebt kennis van en ervaring met thema's als ADHD, autisme en hechtingsproblematiek.
 • Je kunt goed omgaan met moeilijk en complex gedrag.
 • Je bent flexibel, collegiaal en educatief ingesteld.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in het werkgebied.

Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent je in de christelijke identiteit van onze organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Dit mag je van ons verwachten

 • Werk mét waardering in een gezellig team waar ruimte is voor je eigen inbreng.
 • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 40 (min. €2.695,33- max. €3.502,58 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. In oktober wordt het salaris verhoogd met 2,5%. In afstemming met jou bepalen we de omvang van je dienstverband.
 • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
 • Flexibiliteit bij het plannen van je werkuren. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om werk en privé goed op elkaar af te stemmen.
 • Een hybride werklaptop en werktelefoon waarmee jij je werk goed uit kunt voeren.
 • Goede inhoudelijke ondersteuning van een gedragswetenschapper en aansturing van de teamcoördinator. Regelmatig teamcontacten en ondersteuning bij je werk door middel van intervisiebijeenkomsten met je intervisiegroepje, je maatje in je team, cliëntbesprekingen en teambijeenkomsten.
 • Verschillende interessante, op je werk gerichte, trainingen (kosteloos en als onderdeel van je werktijd) die aansluiten bij onze werkwijze en methodieken waarmee jij je professioneel verdiept!
 • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
 • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.

Solliciteren

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Dan kan je contact opnemen met Annemérie van der Laan via .
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar , app naar of mail naar
Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Plaats Gouda Vestiging Agathos hulpverlening - Gouda Uren per week 16 - 32 Soort zorg Ambulante Hulpverlening

Functie:intensief ambulant hulpverlener
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2695 – 3502
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Lelie zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Intensief Ambulant Hulpverlener Lelie zorggroep 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures