Vacature Groenontwerper

Groenontwerper in Boskoop

Groenontwerper GreentoColour®

Griffioen Wassenaar


Stefan Verbunt

Groenontwerper GreentoColour®

Griffioen Wassenaar

Boskoop

32 uur

Werkzaamheden:

Dagelijks breng je met collega's de wensen en eisen van ieder individueel project in kaart. Vervolgens ontwerp je kleurrijke beplantingsplannen met vasteplanten, die het hele seizoen bloeien en langjarig meegaan, met de voorwaarden van ons GreentoColour® concept als uitgangsbasis. Voor het maken van een ontwerp begin je met een schets op papier, en werk je vervolgens jouw plan uit in het programma LandXpert, in AutoCad 2023. Je kunt met een enkel ontwerp bezig zijn, maar vaak ook met meerdere projecten tegelijkertijd. De locaties waarvoor je ontwerpt variëren van verkeersgeleider tot daktuin, van boomspiegels tot rotondes, maar ook voor begraafplaatsen, bedrijventerreinen, stadsparken, etc. Je vormt samen met een ervaren beplantingsontwerper het ontwerpteam.

Wij vragen:

• Aantoonbare praktijkervaring in het ontwerpen van beplantingsplannen voor openbaar groen en/of grotere particuliere projecten, • Kennis van vasteplanten en de toepasbaarheid ervan in het maken van een ontwerp, • Ervaring met Autocad 2023 en LandXpert is een pré, • Werken met Microsoftprogramma's is je bekend, • Communicatief vaardig in het voeren van klantgesprekken telefonisch en per mail.

Bijzonderheden:

Wil je eerst nog wat meer weten over ons mooie vasteplantenconcept? Laat je overtuigen op onze website www.greentocolour.com en solliciteer vandaag nog!

Wij bieden:

Een groene en gezellige werkplek, waar je beplantingen mag ontwerpen voor de mooiste zichtlocaties in Nederland en daarbuiten, in een betrokken team van collega's, en voor een goed salaris.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Daarbij bieden we je ruimte voor het volgen van opleidingen en trainingen, en organiseren we jaarlijks diverse leuke activiteiten vanuit onze personeelsvereniging.Functie:groenontwerper
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boskoop Werkt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Groenontwerper Boskoop Werkt 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures