Vacature Gastheer/Gastvrouw

Gastheer/Gastvrouw in Bodegraven

De uitdaging:

Als gastheer/gastvrouw zorg je voor uitstekend gastheerschap en ben je het visitekaartje en glimlach van het restaurant. Je beantwoord vragen van gasten over onze gerechten en adviseert hen bij hun keuze. Als gastheer/gastvrouw ben je medeverantwoordelijk voor het verzorgen van een fijne avond en je zet je in voor de best mogelijke prestatie van jezelf en je collega's. Verder ondersteun je bij het op orde houden van de voorraad, reserveringen voor het restaurant, Kortom: je speelt een cruciale rol op de vloer, maar ook achter de schermen.

Wij bieden:

  • Ontwikkeling in wijn/spijs
  • Zondag vrij
  • Ontwikkeling door middel van cursussen
  • Werken op hoog niveau
  • Gezellig, enthousiast en jong team

Enthousiast?

Herken jij jezelf in bovenstaande profiel en solliciteer je liever vandaag dan morgen? Mail dan je sollicitatiebrief en cv, bij voorkeur voorzien van een recente foto, naar , t.a.v. . We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Een tafel Bij Robbert reserveren?

Reserveer Online of bel

Restaurant Bij Robbert - Kerkstraat 118.

Functie:gastvrouw gastheer
Startdatum:26-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Restaurant Bij Robbert via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Gastheer/Gastvrouw Restaurant Bij Robbert 26-12-2023

Bekijk ook andere vacatures