Vacature Fresh Tandartsen

Fresh Tandartsen in Bodegraven

Wat ga je doen?

Punt één in jouw agenda; de dagstart! We beginnen de dag met elkaar en sparren over wat er speelt in onze agenda's en kijken waar we elkaar kunnen ondersteunen. Daarnaast worden jouw dagen onder andere gevuld met het ondersteunen van de twee Recruiters, diverse mailboxen bijwerken, beoordelen van nieuwe sollicitanten, het inplannen van afspraken en het plaatsen van vacatures op websites. In afstemming met de Recruiters verricht je search opdrachten naar geschikte kandidaten voor moeilijk vervulbare functies.

Je komt in een team te werken waar samenwerken voorop staat! Hoewel we goedgevulde agenda's hebben, vinden we het belangrijk om elkaar te ondersteunen en verder te helpen waar nodig. We houden van een persoonlijke benadering en open communicatie.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een ondersteunende administratieve rol (een pre is affiniteit met de tandheelkunde);
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je kan goed zelfstandig werken maar werkt ook graag samen in een team;
 • Je vindt het leuk om te schakelen met verschillende collega's, zowel binnen het Fresh Service Center als in de praktijken;
 • Je beschikt over organisatievermogen voor het plannen van gesprekken;
 • Je bent proactief, stressbestendig en flexibel;
 • Ervaring met HR-Office (ATS) is een pré.

Wat bieden wij?

 • Een team waar veel aandacht is voor persoonlijke en professionele groei;
 • Voldoende begeleiding om jou te helpen ontwikkelen binnen jouw rol;
 • De mogelijkheid om zowel op het Service Center in Bodegraven als thuis te kunnen werken;
 • Een laptop en je ontvangt een telefoonvergoeding;
 • Ontwikkelmogelijkheden via onze Fresh Academy;
 • Pensioen, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, fietsregeling en gezellige teamuitjes;
 • Een maandelijkse lunch en uiteraard gezellige collega's;
 • Een passend salaris tussen de €2300 en €2900 euro per maand o.b.v 40 uur

Het Fresh Service C enter is een modern ingericht hoofdkantoor, gelegen langs de A12 in Bodegraven. Er werken circa 40 enthousiaste collega's nauw samen om de praktijken zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van o.a. HR, inkoop, finance en marketing. Er heerst een informele en prettige sfeer, waarbij er hard wordt gewerkt, maar er ook veel ruimte is voor humor en een feestje op z ' n tijd .

Fresh Tandartsen Pand FSEC FreshServiceExpertiseCenter

Onze Fresh
Academy

Vanuit goed werkgeverschap stimuleren we de groei van al onze medewerkers. Fresh Academy biedt je de kans om verder te leren en jezelf te ontwikkelen. Het aanbod bestaat uit meerdere cursussen en opleidingen, volledig aansluitend op jouw situatie en ontwikkeldoelen. Zo bouwen we met elkaar aan een lerende organisatie en een duurzame bedrijfscultuur.

Over Fresh

Fresh Tandartsen heeft op dit moment 39 praktijken verspreid door heel Nederland. We hebben samen met ons team aandacht voor de mens. Onze missie? We willen de mondgezondheid van al onze patiënten een leven lang verbeteren. Bij ons is de patiënt in goede handen, handelen we professioneel en houden we rekening met zijn/haar wensen. Achter de schermen staat het Fresh Service & Expertise Center ons ter beschikking. Administratie wordt ons daardoor uit handen genomen en kwaliteit gewaarborgd. Jij hoeft je daarom alleen te richten op de voorbereiding, uitvoering en afhandeling van de patiëntbehandeling.

Heb je nog een vraag? Neem contact op met onze recruiter:Functie:fresh tandarts
Startdatum:07-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2900
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fresh Service Center via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Fresh Tandartsen Fresh Service Center 07-02-2024

Bekijk ook andere vacatures