Vacature Franchisenemer

Franchisenemer in Bodegraven

  • 088-0600 100

Je eigen Truckwash starten / Je eigen wasstraat starten

Ben jij geïnteresseerd in het starten van je eigen vrachtwagen wasstraat onder de Truckwash 1 Group vlag? Wil jij als franchisenemer een vrachtwagen wasstraat starten? Lees dan verder

De komende tijd willen wij Truckwash 1 Group als franchise flink gaan uitbreiden door heel Nederland. Wij zijn hiervoor op zoek zijn naar enthousiaste mede-ondernemers en franchisehouders die geïnteresseerd zijn in het starten van hun eigen Truckwash / vrachtwagen wasstraat.

Truckwash 1 Group is een gevestigde naam binnen de vrachtwagensector. Truckers en transportbedrijven door heel Nederland zijn bekend met onze naam en onze wasstraten gevestigd door het hele land.

Door het combineren van kwaliteit, gastvrijheid en efficiëntie hebben wij de afgelopen jaren een unieke succesformule opgebouwd waar jij als franchisenemer van mee kan genieten.

Dus wil jij zelf een vrachtwagen wasstraat starten?

Truckwash 1 Group helpt beginnende ondernemers met het opzetten van een eigen wasstraat onder de Truckwash 1 Group organisatie. En bij aanschaf van verschillende wasinstallaties bieden wij aantrekkelijke voordelen.

Hoe begin ik met een eigen Truckwash wasstraat?

Truckwash 1 Group helpt toekomstige franchisenemers bij het starten van hun eigen Truckwash wasstraat. Geïnteresseerden kunnen hier direct contactmet ons opnemen.

Naast een locatie- en marktonderzoek, wordt u ook klaargestoomd voor het ondernemerschap. Dit doen we aan de hand van diverse trainingen, cursussen en analyses. Trainingen die betrekking hebben op het onder de knie krijgen van onze systemen, programma's (facturatie, backoffice, logistiek) en werkwijzen behoren ook onder deze vaardigheden.

Truckwash 1 Group ondersteunt u als toekomstige franchisenemer bij alle belangrijke facetten als het gaat om ondernemerschap en het operationeel/strategisch leiden van een Truckwash. Mocht het wenselijk zijn, dan kan Truckwash 1 Group de franchisenemer in contact brengen met een partij die kan faciliteren in een ondernemersplan en eventuele financieringsaanvraag

Truckwash 1 Group ondersteunt u zowel persoonlijk als zakelijk als het gaat om het leiden van een eigen Truckwash. Met vele jaren ervaring in de branche, weten wij als geen ander welke aspecten u moet beheersen om een succesvolle Truckwash op te starten en te leiden.

Wat zijn de voordelen van het starten van mijn eigen Truckwash wasstraat?

Het starten van een eigen vrachtwagen wasstraat onder de Truckwash 1 Group brengt veel voordelen met zich mee.

  • Jaren van ervaring binnen de wasstraat/vrachtwagen sector.
  • Gevestigde/bekende naam binnen de transportsector in Nederland.
  • Positieve relaties met een groot klantenbestand.
  • Werken onder een bedrijf met torenhoge ambities.
  • Duidelijke communicatie binnen de organisatie.
  • Ondersteuning op alle vlakken
  • Diverse inkoop en investeringsvoordelen

Correspondentatieadres

Europaweg 1e
2411 NE BodegravenFunctie:franchisenemer
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Truckwash 1 Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Franchisenemer Truckwash 1 Group 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures