Vacature Coördinator

Coördinator in Woerden

Centric Health Nederland logo

Project Coördinator

Hybride

  • Woerden , Utrecht , Nederland
€ 4.275 - € 5.463 per maand Centric Health Nederland

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Ben jij een veelzijdige coördinator met kennis van (IT) systemen binnen de zorg en wil jij je blik verbreden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bij Centric Health zetten we ons in voor een toekomstbestendige, toegankelijke en persoonsgerichte huisartsenzorg waarin mensen en systemen optimaal met elkaar samenwerken. Het support team van Centric Health maakt zich er sterk voor dat de zorgverlener zich kan richten op de patiënt door hen te ontlasten in de (administratieve) processen. Binnen het support team van Centric Health hebben we voor 32 uur versterking nodig in de vorm van een gedreven coördinator.


In deze rol ben je binnen het support team directe aanspreekpunt voor de directie en je collega's en werk je nauw samen met onze praktijkmanagers, huisartsen en externe stakeholders. Je hebt een veelzijdig portofolio, met de volgende kerngebieden:


IT: Je bent verantwoordelijk voor het optimaal gebruik maken van de verschillende IT-systemen op onze praktijken. Je bent een belangrijke sparringpartner waarbij jij monitort hoe bestaande en nieuwe systemen en innovaties bijdragen aan het bereiken van onze doelstelling: het ontzorgen van de zorgverleners. Je bent frequent in contact met onze IT-leveranciers, en zorgt voor een goede afstemming tussen de verschillende leveranciers en systemen. Je werkt ook mee in de uitvoering en inrichting waar dit nodig is. We zijn benieuwd naar jouw mening over de mogelijkheden van digitalisering binnen de huisartsenzorg en jouw rol hierin zou kunnen zijn.


Contract- en procesmanagement: Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het contractmanagement voor de verschillende (niet zorg) gebonden contracten die zijn en worden afgesloten voor de huidige - en toekomstige - praktijken. Voor nieuwe praktijken coördineer je samen met de algemeen directeur het onboarding proces. Ook voor het coördineren van een verhuizing draai jij je hand niet om!


Innovatie van zorg: In de huidige organisatie van de huisartsenzorg zijn veel innovaties gericht op het terugdringen van administratieve lasten en het vrijmaken van tijd voor de zorgverleners voor patiëntgebonden taken. Meer tijd voor de patiënt, Ontregel de zorg en Huisartsen van Nederland zijn hier een paar voorbeelden van. In jouw functie ben je - samen met de andere leden van het support team - verantwoordelijk voor het invoeren van vergelijkbare innovaties. Jij stemt af met de betreffende leveranciers en zorgt voor een duidelijke communicatie en implementatie.


Over ons

Je wordt lid van een dynamische en internationale organisatie met korte communicatielijnen en ruime kansen voor professionele groei. Bij ons staat de mens centraal omdat we ons focussen op het welzijn van zowel de patiënt, als de zorgprofessional. Wij zijn samen verantwoordelijk voor de huisartsenzorg door onze betrokkenheid bij de bredere gemeenschap en de regionale samenwerking. We zijn deskundig in ons werken, streven naar hoogwaardige zorg en professionele ontwikkeling, gebruik makend van moderne oplossingen.

Vereisten

- Je bent communicatief sterk en beheerst zowel de Nederlandse, als de Engelse taal. Je bent proactief, kunt goed organiseren en werkt graag in teamverband. Je schakelt moeiteloos tussen jouw taakgebieden.

- Je weet regie te voeren, te overtuigen, maar bent ook flexibel in situaties die om een andere aanpak vragen. Je neemt het voortouw in ontwikkelingen en weet om te gaan met de wensen en verwachtingen van anderen.

- Je hebt ervaring in de zorg of op IT gebied, of hebt een intrinsieke gedrevenheid om deze twee gebieden te combineren. Je steekt zelf de handen uit de mouwen waar nodig en bent service gericht.


Wat bieden wij

Je wordt onderdeel van het Centric Health supportteam, een dynamisch team met collega's die innovatie, teamgeest en flexibiliteit combineren. Als onderdeel van ons hechte team, geniet je van autonomie in je werk en een competitief salaris tot maximaal €5463 (CAO huisartsenzorg, schaal 9) per maand op fulltime basis (40 uur per week). Hiernaast heb je de mogelijkheid om thuis te werken.


Past dit profiel bij jou en heb jij dat beetje meer? Dan hopen we dat je snel reageert. Klik op de button solliciteren en stuur meteen je cv mee. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste gesprek.Functie:coördinator
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4275 – 5463
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric Health via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Coördinator Centric Health 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures