Vacature Content Marketing Stagiair

Content Marketing Stagiair in Bodegraven

Logo donkey mobile kerk app

Content Marketing Intern

Bij Donkey Mobile werken we dagelijks aan onze missie om kerken het beste van mobiele technologie te geven. Omdat wij geloven dat voor de boodschap van de kerk alleen het beste goed genoeg is. We zoeken iemand die samen met onze wil helpen ons verhaal zo goed mogelijk te vertellen.


Wat we bieden:


  • Ora et Labora: Bij Donkey Mobile krijg je de unieke kans om vanaf het eerste moment betrokken te zijn bij een bedrijf dat kerken wil ondersteunen met fantastische mobiele technologie. Als je de kerk een warm hart toedraagt en op zoek bent naar sales en marketing ervaring dan is dit een unieke gelegenheid om beide te combineren!
  • Stagevergoeding: Natuurlijk vinden we het prachtig om voor kerken te werken. Maar bij Donkey Mobile willen we je ook een stagevergoeding bieden van €300,-. Sales werk is ook prestatiegericht dus bij de je start zullen we ook spreken over een uitdagende bonusregeling die daar bovenop stage lopen bij ons aantrekkelijk maakt.
  • Bezield team: We werken met elkaar aan de missie van Donkey Mobile. En zijn gemotiveerd om echt een baanbrekend product neer te zetten. Het is het doel wat ons bij elkaar heeft gebracht. Iedereen levert zijn bijdrage en binnen deze sfeer willen we elkaar stimuleren en tot grotere hoogtes stuwen. Nadrukkelijk willen we een open cultuur creëren waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.
  • Learn from the best: Onze heeft al heel wat jaren succesvolle marketing ervaring op de teller staan. Hij kent het klappen van de zweep inmiddels en is op zoek naar een sparring-partner!
  • Mario Kart Battle: Hard werken betekent ook hard ontspannen dus doe mee aan onze dagelijkse Mario Kart Battle. Klein tipje van de sluier: onze UX-Designer is de ongekroonde Maria Kart koning. Werk aan de winkel dus!

Bouw aan moderne kerk

Stagevergoeding

Start up vibe

Bonusregeling

Wat we vragen:
Functie:stagiair content marketing
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Donkey Mobile via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Content Marketing Stagiair Donkey Mobile 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures