Vacature Consultant Netcongestie

Consultant Netcongestie in Reeuwijk

+31(0)182-39 52 03

RPR

  • Werken bij RPR

Selecteer een pagina

Consultant netcongestie

24-40 uur per week

Nederland staat voor grote ruimtelijke opgaven. Denk aan de energietransitie, de woningbouwopgave, natuurontwikkeling, wateropgave en transitie van het landelijk gebied. Opgaven die een claim leggen op de beperkte ruimte in Nederland. RPR stuurt mensen en processen aan, om Nederland toekomstbestendig te maken. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom zijn we op zoek naar versterking!

Ben jij ondernemend, strategisch en krijg jij energie van het aanpakken van de uitdagingen die spelen in de elektriciteitsvoorziening? Ben jij die 'eigenzinvolle' verbinder die out of the box durft te denken? Dan gaat RPR graag de uitdaging aan om met jou te werken aan een toekomstbestendig Nederland!

RPR brengt mensen en processen in beweging!

Als ervaren professional in dit dynamische veld, zie jij complexe maatschappelijke vraagstukken als kansen om impact te maken. Je brengt vastzittende processen in de energietransitie in beweging.

Bij RPR delen we een bepaald DNA, in normen en waarden, in energie én in 'vakteamschap' waarbij we de mens-mens relatie centraal zetten. Met passie en gedrevenheid bouwen we, passend bij ons DNA, aan onze eigen RPR-Tribe. We ontwikkelen een eigen cultuur waarin we energie krijgen van elkaar en van ons werk. Je komt te werken in een dynamische organisatie in ontwikkeling, met een flinke groeiambitie.

Zit dit in jouw DNA?

✔ Jij bent een strategische verbinder, en weet altijd bij wie je moet zijn en welke belangen er spelen.
✔ Jij bent betrokken, ondernemend en hebt bewezen dat problemen niet altijd op dezelfde manier opgelost hoeven te worden.
✔ Transitiedenker: weet de noodzaak van de transitie naar een nieuw, duurzaam energiesysteem goed en overtuigend over te brengen.
✔ Flexibel: Kan meebewegen in het tempo van de bestaande processen en daagt die uit.
✔ Oplossend vermogen: je kunt partijen verbinden om samen slimmer te zijn.

Wat doe je als consultant netcongestie?

✔ Je zorgt voor inzicht en beweging in vraagstukken rondom de problematiek van netcongestie. Hierbij kunnen zaken aan de orde komen als:
• Subsidievraagstukken
• Het zoeken naar oplossingen voor het plaatsen van ruimtelijke invulling van bovengrondse voorzieningen in het energievraagstuk, zoals transformatiestations
• Innovatieve oplossingen aandragen voor tijdelijke stroomtekorten
✔ Je volgt de ontwikkelingen rondom het energievraagstuk bij provincie, regio en landelijk.
✔ Opstellen van evaluaties van de lopende projecten (in het kader van lopende subsidieaanvragen).
✔ Proactief deelnemen aan en ontwikkelen van processen die gericht zijn op de ontwikkeling van het energiesysteem van de toekomst en een energievisie.
✔ Je signaleert werkprocessen en procedures die verbeterd kunnen worden en helpt het team om deze effectiever te maken.
✔ Je maakt nieuwe verbindingen: je bent de spin het web voor partijen die elkaar niet als vanzelfsprekend weten te vinden en zorgt ervoor dat ze nader tot elkaar komen .

Wat bieden we jou?

✔ Een 'vooruitprikkelende' organisatie met een duurzame groep collega's die gedrevenheid en passie gemeen hebben. En een uitstraling en houding hebben van samen gave dingen doen en eigenaarschap nemen over dat wat ze doen.
✔ De mogelijkheid om te blijven leren en ontwikkelen is voor ons vanzelfsprekend. Binnen de RPR Academy volgen we de ontwikkelingen binnen ons vakgebied en ontwikkelen we ons 'vakteamschap', DNA en gedrag ten opzichte van stakeholders. Hier delen we onder andere mogelijk toe te passen gesprekstechnieken en werkvormen.
✔ Wekelijks vers fruit en regelmatig gezellige borrels, bbq's en teamuitjes!
✔ Een vaste baan, een elektrische auto van de zaak of een NS Business Card, laptop en een mooi salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
✔ Salarisrange € 4.500,- tot € 7.000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring.
✔ Bijdrage zorgverzekering

Wat breng je mee?

✔ Minimaal een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van de energietransitie; civiele techniek; planologie.
✔ Aantoonbare werkervaring met netcongestie en energiesysteembenadering.
✔ Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om innovatieve oplossingen aan te dragen.

Daarom wil je bij RPR werken

Bij RPR stap je in een bruisende omgeving waar passie en enthousiasme de toon zetten. We zijn een kleine organisatie met grote ideeën en bieden een arbeidsvoorwaardenpakket dat niet alleen in je huidige behoeften voorziet, maar ook aan je toekomst denkt. Bij ons hoef je je nooit af te vragen of er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We moedigen dat juist aan en bieden de mogelijkheden en ruimte om jezelf verder te ontplooien.

Wat RPR nog specialer maakt, is onze transitie op dit moment. Collega's worden actief betrokken en krijgen de ruimte om hun inbreng te geven. We zetten samen de koers uit van het bedrijf voor een nog succesvollere toekomst. Bij RPR gaan we verder dan werk; we creëren een leefomgeving waarin iedereen floreert en bijdraagt aan het succes van onze organisatie.

Ben jij de vakkundige consultant netcongestie die wij zoeken? En wil jij een sleutelrol vervullen in de energietransitie? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons dynamische team bij RPR Stakeholdermanagers, samen gaan we werken aan een toekomstbestendig Nederland!

Bel of mail via 8 of .

Is deze baan iets voor jou? Stuur je motivatiebrief en CV naar . Dan nemen we snel contact met je op.

RPR
Edisonstraat 15
2811 EM Reeuwijk

+31 (0)182 39 52 03Functie:consultant netcongestie
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 7000
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RPR Stakeholdermanagers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Consultant Netcongestie RPR Stakeholdermanagers 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures