Vacature Communicatie Specialist

Communicatie Specialist in Bodegraven

Logo donkey mobile kerk app

Communicatie specialist (sales)

Bij Donkey Mobile werken we dagelijks aan onze missie om kerken het beste van mobiele technologie te geven. Omdat wij geloven dat voor de boodschap van de kerk alleen het beste goed genoeg is. Kerken kunnen profiteren van een goede communicatiestrategie en onze apps spelen daar een cruciale rol in. Ben jij een uitstekende consultative seller? Die kerken voorziet van goed en degelijk advies? Dan zoeken we jou! Helemaal als je dat combineert met een hunters-mentaliteit.


Wat we bieden:


  • Ora et Labora: Bij Donkey Mobile krijg je de unieke kans om vanaf het eerste moment betrokken te zijn bij een bedrijf dat kerken wil ondersteunen met fantastische mobiele technologie. Als je de kerk een warm hart toedraagt en op zoek bent naar sales en marketing ervaring dan is dit een unieke gelegenheid om beide te combineren!
  • Competitieve vergoeding: Natuurlijk vinden we het prachtig om voor kerken te werken. Maar bij Donkey Mobile willen we je ook een marktconform salaris bieden.
  • Bezield team: We werken met elkaar aan de missie van Donkey Mobile. En zijn gemotiveerd om echt een baanbrekend product neer te zetten. Dat is het doel wat ons bij elkaar heeft gebracht. Iedereen levert zijn bijdrage en binnen deze sfeer willen we elkaar stimuleren en tot grotere hoogtes stuwen. Nadrukkelijk willen we een open cultuur creëren waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.
  • Doe het samen: Onze CEO heeft al heel wat jaren succesvolle sales en marketing ervaring op de teller staan. Hij kent het klappen van de zweep inmiddels en is op zoek naar een sparring-partner!
  • Mario Kart Battle: Hard werken betekent ook hard ontspannen dus doe mee aan onze dagelijkse Mario Kart Battle. Klein tipje van de sluier: onze UX-Designer is de ongekroonde Mario Kart koning. Werk aan de winkel dus!

Bouw aan een moderne kerk

Competitief salaris

Start up vibe

Eigen inbreng

Wat we vragen:


De gave om kerken te overtuigen van een goede (digitale) communicatiestrategie. De mentaliteit om meerdere kerken per maand te bezoeken en te adviseren op het gebied van digitale communicatie en uiteindelijk binnen te halen als klant van Donkey Mobile.

Tech savvy attitude : je weet welke technologische ontwikkelingen er spelen.

Weten waar je voor werkt: je hebt affiniteit met onze doelgroep en wordt enthousiast van de stip op de horizon die we hebben. De missie van Donkey Mobile om kerken te ondersteunen is ook jouw missie!

Openheid: Bij Donkey Mobile willen we elkaar helpen. Kom je ergens niet uit, dan gaan we samen kijken hoe we dit kunnen oplossen. Daarvoor is het essentieel dat je open bent over beslissingen en problemen.

Last but not least: we verwachten je inbreng in het opzetten en verder uitwerken van ons bedrijf door jouw enthousiasme voor het product en passie voor business!

Online minded: Je kent de online mogelijkheden en social networks als je broekzak.

Hunter geen farmer: je zal met name contact leggen met kerken die nog geen gebruik maken van Donkey Mobile. Dit vraagt een bepaalde mentaliteit die bij je moet passen.Functie:communicatie specialist
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Donkey Mobile via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Communicatie Specialist Donkey Mobile 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures