Vacature Commercieel binnendienst medewerker

Commercieel binnendienst medewerker in Bodegraven

Wil jij je Engelse kennis inzetten binnen een commerciële rol? Geniet van een prachtige showroom, goede lunch en een uitdagende baan!

Bij dit internationale bedrijf ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en accountmanagers. Jij krijgt een eigen klantenpakket en zorgt dat het gehele orderproces goed verloopt. Je bent een goede planner en kunt oplossingsgericht denken. Je boekt namelijk orders in, bekijkt of de artikelen op voorraad zijn en gaat vervolgens over tot uitlevering. Dit doe je allemaal in Microsoft Dynamics. Dat is een uitgebreid systeem wat met Excel communiceert. Je gaat je daar helemaal in verdiepen, want het zijn soms flinke puzzels. Daarbij krijg je ook veel vragen van klanten over leveringen, voorraad, prijzen en voorwaarden. Uiteraard komen er ook klachten of foute leveringen voor die jij op een juiste manier afhandelt. Geen vraag is te gek en je probeert de klant altijd op de juiste manier te helpen.

De producten worden over de hele wereld geleverd. Spreek jij uitstekend Engels? Dan ga je op deze afdeling werken en help je klanten uit diverse landen.

Over de opdrachtgever

Jij wordt onderdeel van een internationale organisatie! Ze produceren en verkopen de beste merken woonaccessoires en kerstartikelen. Ze staan voor innovatie, creativiteit en kwaliteit. Jouw kantoor grenst aan de showroom waar alle artikelen worden gepresenteerd. Daarbij lunch je met je collega's in de kantine waar je voor een lage prijs heerlijke dingen kan kopen. Van pannenkoeken tot kipsalade. Als je energie nog niet op is aan het einde van de dag, kan je lekker gratis gaan sporten met collega's. Er zijn leuke vrijdagmiddagsborrels en bedrijfsfeesten.

Eisen

  • Enkele jaren relevante werkervaring
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse en de Engelse taal
  • Kundig met Excel
  • Je hebt eigen vervoer, wat het bedrijf is niet bereikbaar met OV

Wat wij bieden

  • Direct in dienst
  • Premievrije pensioen, reiskostenvergoeding en een luxe bedrijfskantine
  • Bovengemiddelde vakantiedagen per jaar
  • Personeelskorting op de mooiste accessoires voor je huis


Functie:Commercieel binnendienst medewerker
Startdatum:16-4-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2850
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Luba Uitzendbureau Bodegraven via bodegraven@luba.nl of 172424116. Of bezoek hun website https://www.luba.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Commercieel binnendienst medewerker Luba Uitzendbureau Bodegraven 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures