Vacature Chauffeur distributie kaas

Chauffeur distributie kaas in Bodegraven

Als distributiechauffeur ben je naast het vervoer van de producten naar onze klanten vooral bezig met het laden en lossen van rolcontainers, pallets en kratten. Temperatuurcontroles behoren ook tot de taken. Je begint vroeg en je werkuren zijn verdeeld over 4 dagen per week. Dit betekent datje wekelijks een compensatiedag hebt. Hoe lekker is dat?!

Het is van groot belang dat je serieus bent en passie hebt voor het werk. We zijn dan ook op zoek naar een fitte chauffeur die zijn vak verstaat. Je bent klantgericht, zorgvuldig en flexibel. Je wordt direct als een volwaardige collega beschouwd en dat zorgt voor een bepaalde mate van betrokkenheid. Zo heb je de mogelijkheid om een opleiding of training te volgen om je loopbaan verder te ontplooien. Bovendien staat onze opdrachtgever bekend om zijn prettige werksfeer en ze organiseren veel leuks voor hun medewerkers, zoals evenementen, uitjes of zelfs een sporttoernooi. Als jij je CE-rijbewijs en code 95 hebt, dan zorgen wij voor de ideale match.
 

Functie:Transport, Chauffeur distributie kaas
Startdatum:7-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via vlaardingen@247drive.nl of 31103031274. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Chauffeur distributie kaas 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures