Vacature Buitengewoon Opsporingsambtenaar BOA

Buitengewoon Opsporingsambtenaar BOA in Bodegraven

Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA, domein 1)

Foto van Boa

Werk je graag buiten, ben je sportief aangelegd en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als BOA bedien je een verzorgingsgebied van 88 km2, waaronder ook het plassengebied valt. Dit doe je schouder aan schouder met je collega's, waarbij je veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Je surveilleert in dorpskernen, houdt toezicht op parkeren, handhaaft op huisvuil en voert integrale controles uit. Je gaat verder toezicht houden op recreatie of de visserij in het plassengebied en op de Alcoholwet. Daarnaast handel je meldingen af, bied je ondersteuning bij incidenten en spreekt overlast gevende personen aan.

Je bent een vertrouwd gezicht binnen de gemeente en je weet met jouw dienstverlenende instelling burgers te helpen bij allerlei vragen. Je bent ook de oren en ogen van de organisatie zelf. Zaken die je buiten opvallen, deel je proactief met je collega's van andere teams. Denk hierbij aan je collega's van Verkeer, Openbare Ruimte en het Sociaal Domein.

Wie ben jij?

Je buigt mee waar dat kan en blijft staan waar dat nodig is. In je optreden ga je doortastend en doordacht te werk. Als vanzelf vind je de juiste toon om contact te maken met mensen en daarin kun je goed overweg met emoties. Je bent van nature kalm, professioneel en je bent bewust van je eigen handelen. Je bent integer, je werkt met gevoelige informatie en je weet dat je daar buiten je werk niet over praat. Je collega's kunnen blind op je vertrouwen en andersom. Je doet het samen en in moeilijkheden sta je er met én voor elkaar. Je werkt niet alleen goed samen met je collega's maar ook met onze externe partners, zoals de politie. Jij vindt het geen enkel probleem om de hele dag in beweging te zijn en je bent flexibel in de indeling van de dag- en avonddiensten. Het spreekt voor zich dat je een geldig BOA getuigschrift of HTV diploma hebt en het is een pré als je al beschikt over RTGB en een DHW certificaat.

Wat wij jou bieden

  • Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.784,- bruto per maand (indicatief schaal 7) bij een werkweek van 36 uur;
  • De functie is beschikbaar voor 36 uur per week;
  • Het betreft een arbeidsovereenkomst van een jaar dat bij wederzijdse tevredenheid kan worden omgezet naar een vast dienstverband
  • Een individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05%. In je IKB zit onder andere het vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof verwerkt;
  • Wij kennen een aantrekkelijke pensioensregeling bij het ABP;
  • Om te werken aan jouw ontwikkeling, stimuleren wij het volgen van trainingen en opleidingen.

Wie zijn wij?

De gemeente Bodegraven- Reeuwijk is centraal gelegen naast de gemeenten Gouda, Woerden en Alphen aan den Rijn, waardoor wij een uitermate aantrekkelijke gemeente voor bewoners en ondernemers zijn. Met 35.000 inwoners op een oppervlakte van 88 km2, kenmerkt onze gemeente zich door een dorps- en landelijk gebied waar naast wonen en bedrijvigheid ook recreatie plaatsvindt. De Reeuwijkse plassen zijn voor een groot deel aangewezen als Natura 2000 gebied en is met zijn 735 hectare aan oppervlakte erg geliefd onder recreanten. Onze strategische ligging en het prettige woon-, recreatie- en werkvoorzieningenklimaat, maakt van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk een gewilde en geliefde plek om te wonen, te werken en te recreëren.

Wij zijn een gemeente waar we het net even iets anders doen! Bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk werken we vanuit wisselende rollen zelf organiserend samen aan de opgaven zoals die vanuit de samenleving naar ons toe komen. Wij hechten waarde aan persoonlijke dienstverlening, dienstverlening waar de burger centraal staat. We maken het makkelijker voor de inwoner. Waarbij we het belangrijk vinden dat onze inwoners zich welkom, betrokken en goed gefaciliteerd voelen.

Belangstelling?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan je CV en motivatiebrief. Voor vragen over de vacature kun je via telefoonnummer contact opnemen met (coördinator BOA) en over de procedure met Rekha Bechan-Ramdat (HR adviseur).



Functie:buitengewoon opsporingsambtenaar boa
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3784 – 3784
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Bodegraven-Reeuwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Buitengewoon Opsporingsambtenaar BOA Gemeente Bodegraven-Reeuwijk 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures