Vacature Bloembinder - Bloemist

Bloembinder - Bloemist in Boskoop

Bloembinder - Bloemist

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve bloembinder. Kun jij je creativiteit kwijt in een mooi bloemstuk of boeket en staat de klant bij jou centraal? Dan zoeken wij jou om ons team te versterken.

Als bloembinder ben jij 32-38 uur per week beschikbaar en verantwoordelijk voor het verkopen en creëren van mooie bloemstukken, boeketten, rouwstukken en maak je bestellingen klaar. Tevens ben jij samen met je collega's het aanspreekpunt voor onze klanten en geef je advies waar nodig. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Jij kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een vrolijke-, gastvrije-, enthousiaste- persoonlijkheid en straalt dit uit richting de klant.
  • Je beschikt over de nodige verkoopskills en dit gaat je gemakkelijk af.
  • Je kunt goed samenwerken, hebt goede communicatieve vaardigheden, bent flexibel en steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Daarnaast ben je in bezit van een vakdiploma voor de bloemen of heb je gewoon een grote passie of veel talent voor bloemschikken.
  • Een parttime of fulltime functie voor 32 - 38 uur waarvan 1 weekenddag.
  • Beschikbaarheid op afwisselende koopavonden en zon- en feestdagen.

Wat bieden wij jou?

Een leuke en afwisselende baan in een bloeiende, lichte en inspirerende omgeving. Salariëring en overige voorwaarden conform CAO Retail "Non food". Een gezellige werkplek. Aantrekkelijke kortingen op onze producten.

Functie:bloemist bloembinder
Startdatum:05-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenRijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Bloembinder – Bloemist GroenRijk 05-01-2024

Bekijk ook andere vacatures