Vacature Beleidsadviseur Jeugd (24 uur)

Beleidsadviseur Jeugd (24 uur) in Bodegraven

Functieomschrijving

Je bent medeverantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van strategisch, tactisch en operationeel beleid op het gebied van het Jongerenwerk en de Jeugdwet.

Omschrijving van de opdrachtgever:

Voor een gemeente met 35.000 inwoners in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een beleidsadviseur. Deze gemeente richt zich op persoonlijke dienstverlening, zodat de inwoners en bezoekers zich welkom, betrokken en goed gefaciliteerd voelen.

Als beleidsadviseur hou jij je bezig met verschillende werkzaamheden op het gebied van de Jeugdwet, het Jongerenwerk en het Centrum voor Jeugd en Gezin. Zo ben je onder andere bezig met Hervormingagenda Jeugd, de vormgeving van zorgtoewijzing en de vertaling van de uitkomsten van het cliëntenervaringsonderzoek. Het beleid heeft raakvlakken met de beleidsterreinen Onderwijs, Volksgezondheid, Sport en Participatiewet.

Je werkt samen met je collega-beleidsadviseurs en waar nodig met collega’s buiten de gemeente.

Wat ga je doen:

 • Je bent samen met je team verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van strategisch, tactisch en operationeel beleid op het gebied van het Jongerenwerk en de Jeugdwet.
 • Je zorgt voor de implementatie en evaluatie van het (door)ontwikkelde beleid in de praktijk.
 • Je bent het aanspreekpunt voor college en raad en verzorgt de bestuurlijke besluitvorming.
 • Je ondersteunt bestuurlijke overleggen op jouw werkterrein.
 • Je legt verbinding met maatschappelijk partners en onderhoudt deze.
 • Je bent als team verantwoordelijk voor de beheerde budgetten.

Wij vragen:

 • Je hebt hbo-werk- en -denkniveau.
 • Je hebt affiniteit met andere beleidsterreinen binnen het sociaal domein, bij voorkeur met het beleidsveld Jeugd/Jeugdwerk.
 • Je beschikt over politiek bestuurlijke sensitiviteit.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met beleidsontwikkeling en -implementatie.

Standplaats:

Zuid-Holland

Wij bieden:

De functie is per maandag 8 januari aanstaande beschikbaar voor 24 uur per week. Deze functie is op projectbasis voor ten minste 8 maanden.

Functie-eisen

-

Sollicitatieprocedure

Ja, ik ben geïnteresseerd!

Reageer vóór dinsdag 30 januari 12.00 uur aanstaande en stuur je cv naar info@pia.nl. Ons referentienummer is 23578. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Bart van Peer op 078-6182212.

Over PIA:

PIA (Project Interim Advies B.V.) is jouw professionele partner op het gebied van persoonlijke loopbaanontwikkeling en projectmatige kennis- en kundevraagstukken. We richten ons op hoger opgeleiden die graag hun bijdrage willen leveren aan de realisatie van projecten en de (door)ontwikkeling van organisaties.

Onze professionals worden ingezet bij het oplossen van bedrijfskundige of technische vraagstukken binnen diverse (project)organisaties en het bedrijfsleven. PIA staat garant voor een zorgzame plaatsing van project- medewerkers, waarbij de veiligheid en gezondheid van de medewerker voorop staat.

Door de veranderende verhoudingen op de arbeidsmarkt, gaat de projectmatige inzet van specialistische kennis een steeds belangrijkere rol spelen bij de algehele bedrijfsvoering. PIA staat voor professionaliteit, openheid en persoonlijke betrokkenheid en kent een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers en professionals. Met een eerlijke en transparante handelswijze leggen we de basis voor een langdurige samenwerking.Functie:Specialisten op het gebied van beleidsadministratie
Startdatum:02-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Project Interim Advies via info@PIA.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Bodegraven
 2. Beleidsadviseur Jeugd (24 uur) Project Interim Advies 02-01-2024

Bekijk ook andere vacatures