Vacature Beheerder

Beheerder in Bodegraven

Wij zijn voor onze zaalperiode (startend vanaf november) op zoek naar mensen die zaalwacht willen draaien, want: zonder zaalwacht geen juiste score en tijd op het scorebord en geen verkoelend drankje voor de scheidsrechter.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iedereen die het leuk lijkt om af en toe achter de knoppen van het scorebord in de zaal plaats te nemen. Ervaren of onervaren, bekend of minder bekend bij de vereniging; dat maakt allemaal niks uit. Je moet wel 18 jaar of ouder zijn (of je komt samen met een ouder of begeleider).

Wat houdt het in?
Je draait tijdens het zaalseizoen (november t/m maart) een aantal keer zaalwacht in sporthal de Sporthoeve, tijdens thuiswedstrijden van bijvoorbeeld onze A2 of ons derde. Hoe vaak je dat doet tijdens het seizoen, dat is jouw keuze. Je mag zelf aangeven welke wedstrijden jouw voorkeur hebben voor een dienst. De wedstrijd zelf duurt altijd ongeveer een uur. Eventueel kan je ook twee wedstrijden achter elkaar zaalwacht draaien.
Als zaalwacht ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de bediening van het scorebord (tijd en score). Daarnaast ontvang je de scheidsrechter van een wedstrijd en ben je degene die eventueel de beheerder erbij haalt bij een probleem of ongeval in de zaal. Meestal draai je deze diensten alleen, maar samen opgeven mag natuurlijk altijd!

Interesse?
Wil jij onze vereniging ondersteunen als zaalwacht? Fijn! Neem graag contact op met onze contactpersoon voor zaalwacht voor de senioren via (het bestuur stuurt de mail door) of spreek haar een keer aan.Functie:beheerder
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ipse de Bruggen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Beheerder Ipse de Bruggen 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures