Vacature Assistent Controller

Assistent Controller in Bodegraven

Meer informatie: +31 (0)314 332 741

Assistent Controller

chevron_right

Wij zoeken een kakelverse Assistent Controller!

Bij GroenlandGroup staan we voor premium poultry. Niet alleen in kwaliteit, maar ook in de manier waarop we onze klanten leveren. Op tijd en op maat, altijd. Dat vraagt elke dag om een topprestatie van ons hele team. Jij kunt hierin een sleutelrol spelen.

Ben jij allround op het gebied van boekhouden en kun jij ervoor zorgen dat wij voor GroenlandKip en onze zusterbedrijven de boekhouding nauwkeurig en messcherp op rolletjes hebben lopen? Dan hebben wij een functie waarbij jij je kiplekker zal voelen. Voor de locatie GroenlandKip in Bodegraven zijn we op zoek naar een Assistent Controller voor 32-40 uur per week. Kom jij ons team versterken?
Zie jij jezelf als onze nieuwe Assistent Controller? Lees dan vooral verder.

Jouw werkdag:

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie samen met je collega's, waarin jij zorg draagt voor de boekhouding van GroenlandKip en onze zusterbedrijven; in totaal betreft dit 10 entiteiten.

Jij zorgt voor het verwerken van dagelijkse bankboekingen, het inboeken van kostenfacturen in Navision, het afstemmen en opstellen van periodieke doorbelastingen aan externe- en zusterbedrijven en het beheren van tussenrekeningen. Daarnaast zorg je ervoor dat de boekhouding maandelijks afsluit-klaar is voor de Financial Controllers en zorg je voor diverse maandelijkse rapportages.

Leuk aan deze job is de veelzijdigheid van de taken en onze bedrijven. Onze organisatie is jong en vol energie en geeft veel ruimte voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling. Vind je het leuk om een cursus te doen? Dan moedigen wij je aan en ondersteunen we je bij het nastreven van je doelen.

Jouw kwaliteiten:

Met jouw gezonde drive maak je het verschil. Voor ons, en voor jezelf. Je bent voor ons een echte aanwinst als je ook integer en analytisch sterk bent. Dit heb je in huis:

  • HBO werk- en denkniveau in de richting van financiële administratie, bedrijfseconomie en/of accountancy.
  • Ervaring in een soortgelijke rol is een pré.
  • Ruime kennis van Excel.

Samen #greendriven:

Wanneer je bij GroenlandGroup werkt, ben je elke dag verzekerd van kakelverse uitdagingen. Wij produceren als onderdeel van het Duitse PHW Gruppe voedsel voor miljoenen mensen en willen dat elke dag groener doen. Dat doen we met een enorm gedreven en jong team.

GroenlandGroup telt meerdere locaties, elk met hun eigen expertise. De locatie in Bodegraven is gespecialiseerd in verwerken, verpakken en distribueren. Samen met andere leden van de groep leveren we poultry-, wild- en vegaproducten aan onder andere (internationale) retailers, out of home, speciaalzaken en de industrie. Dankzij deze ketenkracht zijn we een aantrekkelijke en veelzijdige werkgever voor ambitieuze professionals.

Onze ambitie? Dagelijks premium poultry concepten bieden, die de hele categorie naar een hoger niveau tillen. Dat doen we als meest klantgerichte partner, die relaties op pole position zet op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit, rendement, innovatie en duurzaamheid. Die drive zit onze genen. Wij zijn #greendriven.

Wat we je bieden:

Je kunt rekenen op een uitdagende functie met veel zelfstandigheid. Je krijgt de ruimte om met ons mee te groeien in de dynamische wereld van voeding. Je wordt onderdeel van een enthousiast team in een groeiende organisatie. Natuurlijk bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket en volop mogelijkheden om je ambities te verwezenlijken. Graag bespreken we je salaris persoonlijk met jou.

Reageren?

Ben jij, net als wij, ontzettend enthousiast? Wees er dan snel bij en solliciteer via: . Neem dan contact op met onze , (). We horen graag van je!

CONTACT MET GROENLANDGROUP

GroenlandGroup
+31 (0)314 332 741

Functie:assistent controller
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GroenlandGroup via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. Assistent Controller GroenlandGroup 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures