Vacature Android Developer

Android Developer in Bodegraven

Logo donkey mobile kerk app

Android Developer

Voor onze start-up Donkey Mobile zoeken we iemand die onze Android-app gaat maken. Een cruciale rol in een bedrijf dat kerken wil ondersteunen met het beste van mobiele technologie.


Wat we bieden:

 • Ora et Labora: Bij Donkey Mobile krijg je de unieke kans om vanaf het eerste moment betrokken te zijn bij een bedrijf dat kerken wil ondersteunen met fantastische mobiele technologie. Als je de kerk een warm hart toedraagt en technologisch onderlegt bent is dit de gelegenheid om beide te combineren!
 • Competitieve compensatie: Natuurlijk vinden we het prachtig om voor kerken te werken. Maar bij Donkey Mobile willen we juist daarom een competitieve beloning bieden. We willen een product maken dat door professionals in elkaar gezet wordt. Vakmannen. Daar willen we dus ook voor betalen.
 • Bezield team: We werken met elkaar aan de missie van Donkey Mobile. En zijn gemotiveerd om echt een baanbrekend product neer te zetten. Het is het doel wat ons bij elkaar heeft gebracht. Iedereen levert zijn bijdrage en binnen deze sfeer willen we elkaar stimuleren en tot grotere hoogtes stuwen. Nadrukkelijk willen we een open cultuur creëren waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.
 • Mario Kart Battle: Hard werken betekent ook hard ontspannen dus doe mee aan onze dagelijkse Mario Kart Battle. Klein tipje van de sluier: onze UX-Designer is de ongekroonde Maria Kart koning. Werk aan de winkel dus!

Bouw aan moderne kerk

Competitief salaris

Start up vibe

Mobile first

Wat we vragen:


 • Android app bouwen: We verwachten van je dat je ons platform voor Android gaat bouwen. Daarin wordt je ondersteunt door een UX-designer die samen met jou ons MVP voor Android gaat uitschetsen.
 • Ervaring: je kent Android en de uitdagingen van ontwikkelen voor dit platform.
 • Schaalbaarheid: belangrijk is om te beseffen dat we een platform zijn. We ontwikkelen centraal een technologie waarmee kerken in staat zijn hun eigen app in de app-store te plaatsen. Je schrijft de code dus eenmaal en deze wordt hergebruikt per kerk.
 • Openheid: Bij Donkey Mobile willen we elkaar helpen. Kom je ergens niet uit, dan gaan we samen kijken hoe we dit kunnen oplossen. Daarvoor is het essentieel dat je open bent over beslissingen en problemen.
 • Last but not least: we verwachten je inbreng in het opzetten en verder uitwerken van ons product door jouw ervaring en enthousiasme voor het product.


Functie:android developer
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Donkey Mobile via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. Android Developer Donkey Mobile 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures