Vacature Advocaat

Advocaat in Bodegraven

  • +31 (0)172 - 44 24 17

Wille Donker groeit! En dus komen we ook graag met jou in contact.

Adviseur van de cliënt (advocaat)

  • Fulltime of parttime
  • Bodegraven

Begrijp jij - omdat je goed kan luisteren - als geen ander de complexe uitdagingen waar ondernemers voor staan? Draait het voor jou niet alleen om juridisch succes, maar ook om een mensgerichte aanpak? Wil jij terechtkomen bij een kantoor waar collegialiteit net zo belangrijk is als hard werken? Kom dan eens met ons kennismaken! Voor getalenteerde professionals met de juiste juridische vaardigheden die ambitie hebben om te excelleren is altijd plek.

Wie ben jij?

Jij bent een startende jurist of ervaren advocaat met bijvoorbeeld interesse in het ondernemingsrecht, fusies en overnames, het arbeidsrecht, het bestuursrecht, (her)financieringen, vastgoed of personen- en familierecht. Als (startende) professional ben je in staat om je snel te verdiepen in de cliënt en om de vraag achter de vraag te achterhalen. Je bewijst jouw meerwaarde als sparringpartner door goed te luisteren, proactief te adviseren en waar nodig te procederen. En op al deze terreinen heb je je ook nog te ontwikkelen. In een team werken vind je niet erg, zo leren wij namelijk en weten we dat dit het beste resultaat voor de cliënt oplevert.

Wie zijn wij?

Uiteindelijk bevindt jouw nieuwe werkplek zich bij een middelgroot advocatenkantoor gelegen in het Groene Hart. Je komt terecht in een team van ongeveer 40 kritische, ambitieuze en realistische collega's. Wat we belangrijk vinden is samen met jou een hecht en informeel no-nonsense kantoor te zijn. Op deze manier leveren wij namelijk de kwaliteit die cliënten van ons verwachten. Al onze inspanningen zijn gericht op het gezamenlijk hoogwaardige juridische dienstverlening te leveren aan de ondernemers, de overheden en de particulieren die vaak al lange tijd een relatie van kantoor zijn. Om te ontdekken of Wille Donker iets voor je is, maken wij altijd en graag tijd voor een kennismaking. Waar jij alle vragen mag stellen die je hebt over een carrière in de advocatuur en welke mogelijkheden er bij ons kantoor zijn.

Kennismaken?

Heb je op voorhand vragen, dat kan natuurlijk, neem dan contact op met . Hij is bereikbaar via .

Vanuit daar bieden we bij Wille Donker een beschermde basis voor onze werknemers om zelfstandig te ondernemen en waardevolle klantrelaties op te bouwen.

Prettige werkomgeving

Wille Donker advocaten biedt een werkomgeving waar mensen professioneel, efficiënt en met plezier werken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws op gebied van recht?Functie:advocaat
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wille Donker advocaten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Bodegraven
  2. Advocaat Wille Donker advocaten 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures