Vacature (Sr) Marketing & Communicatie Specialist

(Sr) Marketing & Communicatie Specialist in Bodegraven

9.1/10 op basis van 26 reviews.

(sr) Marketing & Communicatie specialist

Kontent Structures is een toonaangevende (inter)nationale leverancier van professionele semipermanente tentconstructies, die wij verhuren en verkopen. Wij verzorgen het gehele proces, van productie, tot plaatsing en onderhoud, volledig in eigen beheer. Ons team van zo'n 50 vaste medewerkers in Nederland en zo'n 25 in Duitsland, werkt dagelijks aan de innovatie en kwaliteit van onze producten en dienstverlening. We zijn actief in verschillende branches zoals evenementen, bouw en industrie.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die een belangrijke bijdrage gaat leveren in de verdere professionalisering van onze marketingactiviteiten.

Wanneer je bij ons komt werken dan

 • Bedenk je sterke marketing- & communicatie strategieën om onze doelstellingen op organisatieniveau te behalen
 • Ben je eindverantwoordelijk voor de online marketing/ adwords & bedrijfscommunicatie
 • Zorg je ervoor dat er een strategisch marketingplan wordt opgesteld en deze wordt vertaald naar een concrete planning en acties in een afdelingsagenda
 • Bedenk en zet je creatieve marketingcampagnes op en beheer je deze
 • Creëer en plaats je content op onze social mediakanalen, en hou je onze website up to date om zo onze doelgroepen optimaal te informeren en te activeren
 • Schrijf je aansprekende teksten, passend bij onze doelgroepen en de boodschap
 • Verzorg je onze interne en externe nieuwsbrief en ga je daarnaast aan de slag met het opzetten van een nieuw social intranet voor je collega's
 • Lever je een bijdrage aan de arbeidsmarktstrategie en -communicatie
 • Ondersteun je de commerciële afdeling bij marketingrapportages, direct mail campagnes, lead generatie en concurrentieonderzoeken

Verder vind je het leuk om zowel met de operationele uitvoering bezig te zijn, als op strategisch niveau mee te denken. Beschik je over kennis van SEO, SEA, Google Ads, Google Analytics, Photoshop en video editing. Heb je bij voorkeur een afgeronde Hbo-opleiding in marketing/communicatie of Hbo werk- en denkniveau. Is jouw beheersing van de Nederlandse taal perfect, beheers je de Engelse taal goed en als je je ook nog kunt redden in het Duits, is dat helemaal top.

Wat krijg je van ons?

Wij vinden het belangrijk dat we een salaris bieden dat past bij jouw wensen en werkervaring en gaan daarover graag met je in gesprek. Wij hebben 38 verlofdagen bij een fulltime dienstverband, verzorgen fruit op het werk en hebben leuke bedrijfsuitjes. Wil je verder groeien en ontwikkelen dan is er zeker ruimte (en budget) voor!

Maar bovenal vind je bij ons een mooie baan in een team vol enthousiaste collega's, die trots zijn op wat wij maken, waar hard gewerkt wordt, maar waar ook tijd is voor een gezellige borrel op vrijdagmiddag.

Solliciteren?

Je solliciteert

Telefoongesprek

Gesprekken

Contract

Heb je vragen?


Kontent Structures
H.A. Lorentzweg 1
2408 AS Alphen a/d Rijn


Functie:marketing communicatie specialist
Startdatum:25-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kontent Structures via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures bodegraven
 2. (Sr) Marketing & Communicatie Specialist Kontent Structures 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures