Vacature (Junior) iOS App Developer

(Junior) iOS App Developer in Bodegraven

Logo donkey mobile kerk app

iOS Developer

Voor ons kerk app platform Donkey Mobile zoeken we iemand die onze iOS apps ontwikkelt. Samen met ons ervaren team van developers ben jij verantwoordelijk voor onze iOS app.


Wat we bieden:


  • Ora et Labora: Bij Donkey Mobile krijg je de unieke kans om vanaf het eerste moment betrokken te zijn bij een bedrijf dat kerken wil ondersteunen met fantastische mobiele technologie. Als je de kerk een warm hart toedraagt en technologisch onderlegt bent is dit de gelegenheid om beide te combineren!
  • Competitieve compensatie: Natuurlijk vinden we het prachtig om voor kerken te werken. Maar bij Donkey Mobile willen we juist daarom een competitieve beloning bieden. We willen een product maken dat door professionals in elkaar gezet wordt. Vakmannen. Daar willen we dus ook voor betalen.
  • Bezield team: We werken met elkaar aan de missie van Donkey Mobile. En zijn gemotiveerd om echt een baanbrekend product neer te zetten. Het is het doel wat ons bij elkaar heeft gebracht. Iedereen levert zijn bijdrage en binnen deze sfeer willen we elkaar stimuleren en tot grotere hoogtes stuwen. Nadrukkelijk willen we een open cultuur creëren waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.
  • Learn from the best: Onze developers Jordy van der Heijden en Wouter Lemcke hebben al wat jaren ontwikkel ervaring op de teller staan. Ze kennen het klappen van de zweep inmiddels en hen kun je altijd gebruiken als sparringspartner.
  • Mario Kart Battle: Hard werken betekent ook hard ontspannen dus doe mee aan onze dagelijkse Mario Kart Battle. Klein tipje van de sluier: onze UX-Designer is de ongekroonde Maria Kart koning. Werk aan de winkel dus!

Bouw aan moderne kerk

Competitief salaris

Wat we vragen:


iOS ervaring: We verwachten van je dat je de basisbeginselen van iOS development in de vingers hebt. Dat kan zijn door een afgeronde technische HBO of WO opleiding maar ook door bewezen zelf aangeleerde kwaliteiten. We vinden het leuk als je laat zien wat je kan! Tech savvy attitude : je kent uiteraard iOS maar je bent ook enthousiast over mobiel en de technologische mogelijkheden. Je vind het leuk om te horen over nieuwe features en begrijpt het als wij praten over de Notch , haptic feedback of augmented reality . Weten waar je voor werkt: je hebt affiniteit met onze doelgroep en wordt enthousiast van de stip op de horizon die we hebben. Schaalbaarheid: belangrijk is om te beseffen dat we een platform zijn. We ontwikkelen centraal een technologie waarmee kerken in staat zijn hun eigen app in de app-store te plaatsen. Je schrijft de code dus eenmaal en deze wordt hergebruikt per kerk. Oog voor detail: wij zien het bouwen van een app als vakmanschap. Het is onze eer dat onze apps soepel en frictieloos werken. Daarom zijn de details bij ons belangrijk - nog een kleine glitch? Fix it! Openheid: Bij Donkey Mobile willen we elkaar helpen. Kom je ergens niet uit, dan gaan we samen kijken hoe we dit kunnen oplossen. Daarvoor is het essentieel dat je open bent over beslissingen en problemen. Last but not least: we verwachten je inbreng in het opzetten en verder uitwerken van ons product door jouw enthousiasme voor het product.

Functie:ios app developer
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Donkey Mobile via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Bodegravenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de bodegravenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures bodegraven
  2. (Junior) iOS App Developer Donkey Mobile 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures